Loading...
Menu

Wie zijn we?

Home / Wie zijn we?

Camdesign, een vernieuwde kijk op de wereld.

Camdesign is de broer van Camtv.be. Zo hebben we een unieke one-time-shop kunnen ontwikkelen voor onze klanten: één aanspreekpunt voor video marketing, nationale TV spots, communicatie, grafisch werk, opvolging sociale media, nieuwsbrieven, ontwerp packaging, print, etc. en dat allemaal onder één dak. Dit systeem vertaalt zich in een snelle reactie op de wensen en noden van onze klanten, een 24/24u bereikbaarheid en een perfecte inleving van de huisstijl van onze klant!

Onze professionele grafisch ontwerpers zorgen steeds voor de juiste visuele uitwerking van uw boodschap: from scratch to print.

Camdesign is er van overtuigd dat ze de juiste communicatie bieden voor bedrijven. Dit samen met onze grote broer Camtv, die instaat voor video marketing en tv spots.

Onze ontwerpers en designers verduidelijken complexe informatie door het te vertalen in de juiste communicatie die intelligent, passend, doeltreffend en voor de hand liggend is.

Een full-service communicatiebureau, one-shop-stop (grafisch, communicatie, video en print) van de eerste koffie bij de ontmoeting tot het laatste glas Gin-Tonic om een geslaagd project te vieren.

Een prachtig eindresultaat vergt een uitstekende werkmethode. Samen met u zitten we samen om een duidelijk globaal zicht te krijgen van uw wensen. Pas daarna gaat Camdesign aan de slag met creativiteit om het meest passende resultaat te bereiken.

1. OVERLEG

2. CREATIEF PROCES

3. EINDRESULTAAT

FIND US

Telefoon
+32 (0)50 73 22 38

+32 (0)490 56 66 77

Kantoor
Blankenbergsesteenweg 14c

8000 Brugge

Online
info@camdesign.be